Fri frakt over 1000,-

En supermyk pysj til dame fra Tufte, som holder deg komfortabel hele natten igjennom. Perfekt til lange frokoster og sene kvelder i sofaen. Denne kan fort bli en søndagsfavoritt! Pysjen er løs og romslig i størrelsen, dersom du ønsker en mer tettsittende pysj så velg en størrelse mindre enn hva du vanligvis bruker.

Pysjbuksen er laget i en blanding av bambusviskose og økologisk bomull, og er vevd i en fint rutemønster. Passformen er løs og behagelig, med strikk nederst rundt foten slik at buksebenet ikke blir for langt. I genseren har vi lagt til litt elastan for å sikre en behagelig opplevelse, uansett hvordan du sover. Pysjen kommer i en fin konvolutt av resirkulert polyester. Denne ønsker vi veldig gjerne at du gjenbruke til f.eks dokumenter og papirer – men, den passer også som en myk sleeve til pc'en. Ikke rent tilfeldig, men du verden så praktisk!


N.B! Pysjbuksen kan krympe noe i vask. Det anbefales å vaske på lav varme første gang produktet vaskes.N.B! Pysjbuksen kan krympe noe i vask. Det anbefales å vaske på lav varme første gang produktet vaskes.

Tufte Owl Pyjamas Set Dame Dawn Pink Jet Stream

  • Produsent: Tufte
  • Varenummer: Tufte Owl Pyjamas Set Dame Dawn Pink Jet Stream
  • 299,-


Tilgjengelige valg