Fri frakt over 1000,-

Levering

Fri frakt på kjøp over kr 999,-*. *Gjelder ikke ski/sykkel og pakker over 35kg. Ved kjøp på 999,- og lavere vil det komme en fraktkostnad på kr 79,-


Vi samarbeider med PostNord og tilbyr følgende leveringsalternativer:

Klikk&hent

Varen(e) pakkes og gjøres klar for henting og betaling hos Beha-Sport. Du mottar beskjed når pakken er klar og kan hentes. 

MyPack Collect

Varen(e) sendes til ditt nærmeste PostNord utleveringssted. Du mottar beskjed når pakken er sendt og når den kan hentes.

PostNord har i dag ca 1600 pakkeleveringssteder i butikk rundt om i landet. Normalt sett vil du motta pakken innen 1-4 virkedager.

MyPack Home Small

Varen(e) sendes rett hjem i din postkasse. Maks mål er 45x30x20 cm og maks opptil 2 kg. Vi velger dette alternativet for deg om pakken er innenfor maksmålene. Skulle pakken ikke få plass i din postkasse vil den bli levert til nærmeste PostNord utleveringssted.

OBS! - Vi leverer kun i Norge. 


Ski og sykkel

Vi anbefaler at langrennsski kjøpes i fysisk butikk. Dette er på bakgrunn av ulike størrelser tilpasset høyde og vekt. Per i dag kan langrennsski kun kjøpes via klikk og hent. Dette på bakgrunn av ulike størrelser tilpasset høyde og vekt. Bor du langt unna og likevel ønsker å kjøpe ski? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Ski og sykkel vil ha en fraktkostnad på kr 250,- pr stk.