Fri frakt over 1000,-

Levering

Fri frakt på kjøp over kr 999,-*. *Gjelder ikke ski/sykkel og pakker over 35kg. Ved kjøp på 999,- og lavere vil det komme en fraktkostnad på kr 79,-


Vi samarbeider med PostNord og tilbyr følgende leveringsalternativer:

Klikk&hent

Varen(e) pakkes og gjøres klar for henting og betaling hos Beha-Sport. Du mottar beskjed når pakken er klar og kan hentes. 

MyPack Collect

Varen(e) sendes til ditt nærmeste PostNord utleveringssted. Du mottar beskjed når pakken er sendt og når den kan hentes.

PostNord har i dag ca 1600 pakkeleveringssteder i butikk rundt om i landet. Normalt sett vil du motta pakken innen 1-4 virkedager.

OBS! - Vi leverer kun i Norge. 


Ski og sykkel

Vi anbefaler at langrennsski kjøpes i fysisk butikk. Dette er på bakgrunn av ulike størrelser tilpasset høyde og vekt. Du er velkommen til å kjøpe langrennsski via nettsiden, men da er det viktig at du legger igjen informasjon om din vekt og ditt nivå så vi finner riktig ski.

Ved kjøp av sykkel på nettsiden må det påberegnes noe enkel montering når man mottar varen, som oftest feste av styre og pedaler. Monteringsinstruks vil medfølge ved kjøp av sykkel. Alle sykler vil bli gått over av våre ansatte før de sendes ut.