Fri frakt over 1000,-

Om oss

Norges største sportvarehus!


Beha-Sport As er en 100% lokaleid sportsbutikk lokalisert i Porsgrunn.

Vi er stolte av å si at vi er Norges største sportsvarehus med vår 6000kvm2 butikkflate. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, sko, sykkel, ski, friluftsartikler og mye mye mer til faste lave Beha-priser.


Butikken ble startet opp i 1998 med sine 800kmv2 og har i senere tid stadig blitt utvidet. Siste utvidelse ble gjort i 2013. Dette gjorde oss til Norges største sportsvarehus og vi rommer i dag to store etasjer stappfulle av sportsartikler. Vi har stort lokalt fokus og samarbeider med ti-talls idrettslag i Grenland og omegn.


Nå ønsker vi å nå ut til hele Norges befolkning med vår satsning på nett. Vi fører varer i alle prisklasser og har kjente merkevarer som Nike, Adidas, Bergans, Twentyfour, Asics, Salomon, Helly Hansen, Kari Traa, Devold, Fischer, Swix, Mammut, Hummel for å nevne noen. Vårt mål er å gi deg de beste varene til lavest mulig Beha-pris.


Vi håper du lar deg inspirere og finner noe du liker på vår nettside, og er du i nærheten ønsker vi deg hjertelig velkommen til vår butikk. Vi ønsker å gi deg stort vareutvalg kombinert med god kundeservice og fagkunnskap.