Fri frakt over 1000,-

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, handlehistorikk osv. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Datatilsynet fører tilsyn med at personopplysningsloven overholdes. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener vi behandler dine personopplysninger i strid med gjeldende regelverk, men vi setter pris på om du kontakter oss først så vi kan rette eventuelle uklarheter eller feil.

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengig av å samle inn noen personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er.

Opplysninger du selv oppgir til oss: Dersom du deler kontaktinformasjon og leveringsadresse med Beha Sport i forbindelse med bruk av nettbutikken vil vi lagre denne informasjonene for å huske den til neste gang du besøker våre nettsider. Når du registrerer deg som kunde må du oppgi en del informasjon som vi lagrer. Avhengig av hvilke tjenester du bruker og hvilken informasjon du gir, kan dette være navn, e-postadresse, mobilnummer, postnummer, adresse, og fødselsdato. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss for å få hjelp, for eksempel ved henvendelser til kundesenteret.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som når du er inne på Beha Sport sine nettsider, aktiviteter til medlemmer av kundeklubb og øvrig informasjon relatert til slikt medlemskap. For de som registrerer seg som kunde lagrer vi kjøpshistorikk. Vi kan spore din geografiske posisjon når du bruker våre nettsider, men vi lagrer ikke denne informasjonen.

Informasjonskapsler og annet innhold lagres lokalt: Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler og annen data som senere leses av oss. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet her og brukes kun basert på samtykke og eget regelverk om dette.

All behandling av personopplysninger har et formål og et behandlingsgrunnlag. Vi bruker personopplysninger til formål angitt nedenfor, og behandlingsgrunnlaget vil være avtale, samtykke og i noen tilfeller berettiget interesse:

For å levere og forbedre tjenestene våre: For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, og for å kunne gjennomføre en avtale om betaling av tjenester. Vi analyserer hvordan for eksempel våre nettsider brukes for å se om de bør forbedres.

For å gi deg medlemsfordeler: Hvis du oppgir ditt kundeklubb-medlemskap ved kjøp på nett lagres din kjøpshistorikk for å gi deg en oversikt over tidligere kjøp på din medlemsside.

For å kommunisere med deg: Din e-post, ditt mobilnummer eller lignende kontaktinformasjon benyttes til å sende deg tilbud eller annen målrettet kommunikasjon. For medlemmer av kundeklubben er behandlingsgrunnlaget avtalen om medlemskap i kundeklubben, og for øvrige brukere av våre tjenester er behandlingsgrunnlaget samtykke. Slik kommunikasjon inneholder alltid mulighet for at du kan trekke tilbake samtykke til å motta markedsføring.

For å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring: Vi ønsker å gi deg anbefalinger og produktinformasjon som er mest mulig relevant for deg. Med grunnlag i avtalen om medlemskap i kundeklubben retter vi markedsføringshenvendelser til medlemmer av kundeklubben på bakgrunn av oppgitt kjønn, alder og postnummer..

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender basert på anonymisert kjøpshistorikk. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre: Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, "spamming", hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.


Vi deler kun personopplysninger med tredjeparter i følgende tilfeller:

Vi deler personopplysninger med samarbeidspartnere som trenger de aktuelle opplysningene for å kunne levere tjenester til Beha-Sport, typisk er dette leverandører av tjenester innen it-tekniske løsninger og fraktselskap.

Vi inngår databehandleravtaler med slike tredjeparter, som hindrer dem i å bruke opplysningene på annen måte.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt av lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd, eller ved innsynsbegjæringer.


Vi vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig utifra formålet med behandlingen. Vi vil slette dine personopplysninger ved utmelding av kundeklubben og dersom du ber oss om å slette personopplysninger vi har lagret om deg. For slike henvendelser kan du når som helst ta kontakt med oss på via mail eller vårt kontaktskjema.